Mohd Fairiz

Mohd Fairiz Abd Rahman diberi nama.Sebenarnya aku merupakan owner bagiĀ Fotocinta.com yang mana aku lebih dikenali dengan nama Reezluv. Mesti ramai yang heran sebab apa aku buat blog ni. Macam yang aku cakap dalam post pertama blog ni, blog Reezluv.com ada masalah. Lama sangat hosting tu nak setelkan masalah ni. So aku tak sabar sangat, baru aku tahu, aku belum lagi amek domain nama sendiri..so inilah masanya kan..grab kupon Godaddy, dapat la USD4 je satu domain..jimat kan? šŸ˜€

Berblogging sejak tahun 2006, kenal MFA(Made For Adsense) site dulu dan mula minat buat blog sebab Google Adsense. Masa tu memang semangat gile mohon akaun Adsense..2 minggu juga la nak amek masa untuk approve..Alhamdulillah, sampai sekarang akaun tu masih ada lagi..baru 4 kali kalau tak silap aku cashout..dulu memang tak amek kesah sangat..sebab putus asa..setelah kenal dengan niche blog baru semangat datang kembali..:D

Anak pertama dari dua beradik,dedua lelaki..so takde la adik perempuan..adik angkat plak ada haa..untuk makluman, depa semua dah kawen haa….so,takde harapan la lelaki-lelaki kat luar sana tu nak ejas ke hape ke kan. Nak ejas aku? Boleh je..ada 3 kekosongan lagi kalau ada yang berkenan..jangan segan contact aku melalui contact form kalau nak jadi adik angkat aku ke..awek angkat ke..ececeeh..mau kena belasah ngan wife aku nanti kan..

Terbaru sekali, blog ini juga merupakan salah satu daripada Agoda Partners. Jadi kalau ada sesiapa yang mencari pakej penginapan atau hotel-hotel yang terbaik di seluruh dunia, bolehlah mencari di blog ini juga.:D

Yang lain-lain korang boleh tengok sendiri aktiviti sosial aku macam kat bawah ni..

Facebook – Reezluv Reez

Twitter – Reezluvmedia