Beli Perabot Murah Dari China

Nak beli perabot murah ni memang idaman semua orang yang nak masuk rumah baru la kan. Tambah pula bagi mereka yang baru mendirikan rumah tangga tu. Dengar cerita Perabot Dari China murah? Betul ke?

Tentu nak survey perabot-perabot untuk masuk ke rumah baru mereka tu. Bagi yang berkemampuan lebih, tentu nak isikan rumah tu dengan perabot-perabot yang selesa dan nampak ekslusif.

Antara perabot yang rasanya ramai nak cari adalah seperti permaidani, almari, sofa, set meja makan, katil, set almari dan banyak lagi.

Semua tu memang sangat penting bagi mereka yang nak pindah masuk ke rumah baru. Kalau takde semua tu rasa kosong je rumah kan.

Nanti tetamu datang, nak bagi tetamu selesa dengan meja makan kita, segan juga nak bagi tetamu masuk rumah dan duduk bersila atas lantai. Tapi kalau tak mampu nak buat macam mana kan.

Beli Katil Murah Dari China

Ok, kali ni ada cerita best bagi mereka yang nak cari perabot murah. Perabot murah-murah ni, korang boleh cari dengan mudah di China.

Kualitinya memang sangat baik sama macam perabot-perabot yang kononnya diimport daripada Itali ke, Perancis ke.

Entah-entah kedai perabot di Itali tu pun ada kilang di China, sebab nak kurangkan kos untuk membuat perabot tersebut.

Bagaimana Nak Cari Perabot Murah Dari China?

Saudara Khalid Hamid, merupakan trader forex sepenuh masa, jadi beliau rasa nak cari perabot untuk rumah beliau. Walaupun dia mampu nak beli perabot yang diimport, tapi beliau rasa tak nak membazir duit.

Kenapa tak cari yang harga jauh lebih murah dan sama kualiti?

Jadi saudara Khalid Hamid telah ke negara China dan telah menjumpai lubuk untuk mendapatkan barangan ini terus daripada China.

Bayangkan la ada perabot yang berharga RM1100.00 di Malaysia, tetapi cuma RM200-RM300 sahaja di sana. Macam pergi ke jualan 70% pula bukan?

Harga Perabot Dari China Murah

Ini sudah tentu membuka mata ramai orang di luar sana untuk mendapatkan perabot dari China ini. Mungkin kalau ada modal yang besar, boleh buka kedai perabot. Untungnya sangat besar. Tengok sahaja set bilik tidur yang berharga RM39,000.00 yang dijual di Malaysia ini, dijual hanya RM2880.00 sahaja di China.

Berapa banyak keuntungan boleh dapat tu bagi sebuah kedai perabot. Kalau jual RM10,000.00 rasanya ramai orang akan membelinya disebabkan harganya yang jauh lebih murah.

Ok, jom kita pergi China minggu depan untuk shopping perabot….eh?

Ada banyak perkara korang kena pertimbangkan sebelum bercadang nak ke sana. Kalau tiada pengalaman, memang akan tertipu.

Apakah yang korang mungkin tak tahu?

1. Tak tahu lubuk tu di mana, dan bagaimana nak ke sana!
2. Tak tahu lokasi restoran makanan halal!
3. Tak tahu lokasi perabot murah VS mahal!
4. Tak tahu lokasi & cara book hotel yang jalan kaki je nak ke lubuk tu!
5. Tak tahu cara berkomunikasi dengan penduduk di sana!
6. Tak tahu cara minta diskaun, jimat duit shipping dan transportation!
7. Tak tahu apa ada jual kat sana & di mana lokasi kedainya!
8. Tak tahu barang apa yang berbaloi dibeli di sana!
9. MASALAH PALING BESAR – Tak tahu proses pembelian & penghantaran barang dari sana!

Masalah besar tu. Macam mana caranya korang nak bawa balik barang tu? Tak mahal ke kos nak bawa balik kalau beli satu set bilik tidur tu? Mungkin jauh lebih mahal lagi dari harga barang yang korang beli tu.

Oleh sebab itu, saudara Khalid Hamid telah menerbitkan sebuah panduan berbentuk video dan juga buku untuk rujukan supaya ramai dapat membeli perabot-perabot ini dengan lebih mudah dan selamat.

Nak booking Panduan Perabot Murah China? Klik Link di bawah dan daftar supaya tidak terlewat untuk mendapatkannya.

Booking Panduan Perabot Murah China Di Sini

Apa yang penting, korang dapat membeli perabot murah dari China ini dengan harga yang memang betul-betul murah. Bukan saudara Khalid Hamid cakap je…Ini memang bukan sembang kosong.

Kalau dah isikan nama dan emel tu, tunggu je nanti saya bagi kejutan untuk mereka yang booking tu. Tentu gembira kalau dah dapat tahu, tak sabar nak shopping perabot murah dari China. 😀

Produk Hilang Bau Badan Terbaik
Boleh Jimat Puluhan Ribu Jika Beli Perabot Rumah Di Foshan, China

13 Comments

  1. lokmanamirul March 4, 2017
  2. Hasrul Hassan February 20, 2017
  3. saps February 20, 2017
    • reez February 20, 2017
  4. Lokman Amirul February 19, 2017
  5. dedauncomel.com February 17, 2017
  6. Elih Japahar February 14, 2017
    • reez February 15, 2017
  7. raihanah ahmad February 13, 2017
  8. Manan Qayyim February 12, 2017
  9. nikkhazami February 11, 2017
  10. Wan Zawawi February 11, 2017

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.