Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my merupakan salah satu contest yang agak besar pada tahun 2015 ini dikalangan para blogger Malaysia sekalian. Mungkin ini adalah contest penutup untuk tahun 2015 ini dan hadiah contest yang ditawarkan pun agak lumayan juga bagi yang menyertai. Jadi peluang amatlah terbuka luas bagi mereka yang kreatif dan juga mahir dalam SEO blog dan juga seni penulisan blog.

Bagaimana Nak Sertai Contest Review Link.my?

Bagi mereka yang ingin sertai contest review oleh Link.my ini boleh rujuk link contest ini untuk maklumat dengan lebih lengkap lagi kerana hadiah-hadiah yang bakal diberikan kepada pemenang-pemenang amatlah lumayan. Hadiah berjumlah RM4,000 ringgit bagi mereka yang berjaya memenuhi kriteria juri yang hanya memilih pemenang yang benar-benar layak sahaja.

Antara hadiah-hadiah yang menanti pemenang contest review Link.my ini adalah seperti berikut:

TOP lynkUNDI
Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100

TOP SEO
Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100

TOP CREATIVE
Tempat Pertama – RM1000
Tempat Kedua – RM500
Tempat Ketiga – RM200

Ada banyak kategori yang boleh anda menangi, mungkin salah satunya atau ketiga-tiga kategori sekali. Peluang lumayan bukan? Kalau menarik, jom sertai contest review Lynk.my ini sekarang.

Apa kata vote sekali untuk saya? Klik pada link untuk mengundi –>>http://lynk.my/QS5

Apakah Itu Lynk.my?

Lynk.my merupakan salah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan memendekkan URL yang panjang. Kalau kita tengok balik servis tersebut macam mengarut je. Tapi apakah kegunaannya dan bagaimanakah ianya berfungsi?

Sebagai contoh paling mudah adalah, jika anda ingin memberikan satu URL sebagai rujukan, dan juga mungkin untuk diletakkan dalam surat, teknik memendekkan URL adalah amat penting sekali. Sila lihat bagaimana ianya berfungsi.

1.Katakanlah anda telah menghasilkan sebuah borang untuk seseorang atau ramai orang mengisi data yang telah anda buat di borang online anda tersebut.

2.Contoh URL yang form yang telah dijana adalah seperti berikut:

https://docs.google.com/forms/d/1fb1rMTl-mNvG2NKbsYeTVPJyvvtIwghFmjl-T3pffEY/viewform?usp=send_form

3. Jadi bagaimanakah nak pendekkan URL yang panjang begini dan nak sebarkan melalui surat kepada mereka yang berkenaan supaya mengisi borang yang anda sediakan tu ye?

4.Caranya amat mudah sekali, mula-mula sekali anda haruslah klik pada URL Lynk.my

5.Kemudian, copy dan paste URL yang panjang tersebut…..dan tekan LYNK IT.

Penggunaan Lynk.my

6.Lihat sendiri URL yang telah dijana tersebut, mudah bukan? Jadi mereka yang menerima surat anda mudah untuk isikan borang tersebut kerana URL tersebut telah dipendekkan dan mudah untuk diingati.

 

Contest Review Lynk.my

Apa ye maksud karikatur di atas tu?

Publisher Lynk.my

Oh ya, jangan pula anda terkejut, jika anda menggunakan Lynk.my dengan kerap dan seringkali menggunakannya untuk tujuan sebaran, anda berpeluang untuk menjana pendapatan dari Lynk.my. Sebagai ahli yang berdaftar, anda boleh menjadi kedua-duanya, sama ada menjadi Publisher ataupun Advertiser.

Bagaimana Nak Mengiklan Dengan Lynk.my?

Advertiser Lynk.my

Lynk.my juga menyediakan platform pengiklanan bagi mereka yang ingin mempromosi produk mereka di pasaran Malaysia. Peluang ini amatlah terbuka luas bagi semua pengiklan yang ingin meningkatkan lagi jualan mereka diinternet dengan kos yang sebegitu murah. Dengan hanya RM10.00 sahaja, anda sudah boleh mendapat 1000 Unique Visitor, peluang menarik ni!

Apa kata vote sekali untuk saya? Klik pada link untuk mengundi –>>http://lynk.my/QS5

Klik pada link untuk sertai Contest Review Lynk.my 2015 http://lynk.my/5qk

My Ramadhan Home
Telekung Reehans Pilihan Muslimah

32 Comments

  1. FaizAlias December 17, 2015
  2. Aya December 2, 2015
  3. Sani December 1, 2015
  4. FaizAlias November 12, 2015
    • reez November 13, 2015
  5. Pendekar November 12, 2015
    • reez November 12, 2015
  6. Astrallusion Arc November 11, 2015
  7. titan November 11, 2015
    • reez November 11, 2015
  8. BM November 9, 2015
  9. Raihanah Ahmad November 9, 2015
  10. Ikhwan November 8, 2015
  11. Akma Omar November 7, 2015
    • reez November 9, 2015
  12. ade sutisna November 7, 2015
  13. Mohd Zahran November 6, 2015
  14. Afzai Afandi November 6, 2015
    • reez November 6, 2015
  15. abdfatah November 6, 2015
  16. Reload Food November 6, 2015
  17. Calrase Patrick November 6, 2015
  18. Hasrul Hassan November 6, 2015
  19. blogger lelaki November 5, 2015
  20. tasha November 5, 2015
  21. sabree hussin November 4, 2015
  22. Zul & Azizi Boarding Pets November 4, 2015
  23. MYiDEAKiNi [dot] com November 4, 2015
  24. Raihanah Ahmad November 4, 2015
  25. suffer8zine November 4, 2015
  26. Adib Site November 4, 2015

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.