Apa Rahsia Bisnes Burger Sangat Laris?

Bisnes Burger sememangya tidak asing lagi di Malaysia ni. Boleh dikatakan semua golongan suka makan burger.Ada burger yang murah dan ada burger yang memang berganda mahalnya. Itu pun ramai juga yang membelinya. Tidak kisah tentang harga walaupun hampir RM20.00-RM50.00 bagi sebiji burger.

Kalau lihat di pasaran jualan burger di Malaysia. Pelbagai syarikat yang menjual burger ini tampil dengan pelbagai bentuk dan juga resepi yang unik.

Ada Burger Nasi Lemak, Burger Ikan, Burger Tomahawk, Burger Gergasi dan banyak lagi jenis burger yang bagi mereka mampu menarik pembeli untuk membeli burger buatan mereka.

Tapi tiada yang lebih sedap sebenarnya dan mungkin tak boleh menandingi 'burger tepi jalan' yang mungkin rasa tidak bersih atau tidak bagus untuk kesihatan. Tapi orang Malaysia hanya pentingkan makanan itu sedap, sedap dan juga sedap.

Bagaimana sihat sekalipun makanan itu, kalau tidak sedap, tak ramai orang akan datang beli. Atau mungkin juga ada tarikan lain yang ada di gerai burger tersebut. Stall burger gempak ke, atau orang yang buat burger tu yang menarik.

Ada yang kata suka beli kat gerai burger tu sebab burgernya sedap, buat cepat, tak kedekut mayonis, dan boleh tahan hensem orang yang buat burger tu. Itu merupakan antara elemen-elemen yang mungkin dirasakan tidak penting, tapi ianya dapat menarik minat orang untuk membelinya.

Bagaimana Nak Bagi Burger Lebih Sedap?


Ada banyak sebenarnya cara untuk buat burger itu lebih sedap. Ada yang kata pemilihan pembekal daging burger sangat penting untuk menjamin kualiti kesedapan burger tersebut.

Tak kurang juga yang kata, kalau pembekal daging tu dapat bekal daging yang sedap, kalau masak tak betul, terlalu garing dan mungkin terlalu lama akan menjejaskan kesedapan daging burger itu juga dan akan buat burger tu jadi tak sedap juga kan!

Tak lain tak bukan, mereka yang berminat nak majukan lagi bisnes burger yang dibuat, harus cari satu resepi yang sedap.

Resepi Burger Sedap memang ada, kena pandai cari. Kalau susah nak cari Panduan Bisnes Burger ada cadangkan resepi burger yang sedap dan boleh lariskan bisnes burger anda itu.

Banyak style masakan dan juga cara penyediaan burger yang mungkin unik, tapi kalau tak kena gaya, memang akan orang makin rasa menyampah nak makan.

Teknik Tingkatkan Keuntungan Bisnes Burger


Pernah ke pada sesiapa yang buat bisnes burger ni kira keuntungan pada setiap bulan dan tahu kenapa keuntungan tersebut tinggi pada hari atau masa-masa tertentu? Banyak faktor sebenarnya yang boleh meningkatkan lagi keuntungan bisnes burger anda itu.

Contohnya seperti:

1.Pemilihan Lokasi

2.Aneka jenis burger

3.Size patty yang lain dari yang lain

4.Bijak menetapkan harga pasaran

Semua ini sebenarnya sangat penting untuk meningkatkan lagi keuntungan bisnes burger anda itu. Jika tidak, keuntungan yang dibuat adalah statik dan mungkin akan lebih teruk daripada sebelumnya jika tiada kelainan yang dibuat.

Sebagai cadangan untuk menambah baik lagi bisnes burger anda, dicadangkan untuk tambahkan lagi ilmu pengetahuan dalam selok-belok bisnes burger dengan membaca Ebook Bisnes Burger hasil tulisan orang yang sangat berpengalaman dalam dunia F&B ini.

Afiq Dato’Rusly merupakan Jurulatih Usahawan Makanan & Masakan Komersial Terkemuka Malaysia. Beliau sanggup untuk membongkarkan banyak rahsia peniaga burger yang berjaya di Malaysia ini untuk membangunkan lagi industri usahawan makanan di Malaysia.

Apa Special Sangat Panduan Bisnes Burger Ni?


Kalau ada yang nak tahu, ada banyak topik sebenarnya akan diterangkan dalam panduan ini, antaranya adalah:
-Penerangan pengenalan kepada potensi besar perniagaan burger jalanan yang boleh dijadikan sebagai ‘alat’ untuk anda mencapai status Jutawan Senyap
-Perbezaan diantara peniaga burger profesional dan peniaga burger ‘biasa-biasa’ walaupun di tepian jalan. Perbezaan meliputi dari segi K_______, ________ Produk, Operasi _________, K________ Pelanggan dan Ke_______.
-Pembongkaran 9 kelebihan bisnes burger tepi jalan berbanding perniagaan makanan restoran atau apa-apa jenis perniagaan pun yang selama ini hanya Jutawan Senyap sahaja yang tahu!
-Penerangan jelas mengenai bisnes burger jenis Perusahaan Sendiri VS Francais. Mana satu pilihan yang lebih TEPAT?
-Pendedahan 3 strategi ‘SUPER-POWERFUL’ yang wajib anda lakukan untuk mencapai pendapatan 5 angka setiap bulan daripada bisnes burger anda
-5 aspek pengurusan yang wajib anda tahu dan amalkan dalam bisnes burger anda agar perjalanan anda menuju sasaran pendapatan 5 angka sebulan menjadi lebih mudah
-Penerangan tentang 5 faktor dari segi produk burger anda sendiri yang perlu anda ambil-kira untuk menjamin keuntungan bisnes burger anda
-PENDEDAHAN EKSKLUSIF: Pendedahan ini bakal membuka mata anda tentang 3 kelemahan bisnes burger bakar! Anda akan didedahkan dengan punca kegagalan sesebuah bisnes burger bakar yang boleh anda elakkan jika anda ingin juga menjalankannya

Ada banyak lagi sebenarnya...

Kalau nak tahu semua sekali dengan jelas dan terperinci bolehlah dapatkannya melalui link di bawah.

Jadi dengan pelaburan yang anda buat ini, seterusnya dapat meningkatkan lagi prestasi Bisnes Burger yang dibuat itu ke arah lebih maju dan berdaya saing lagi.

Dapatkan Panduan Bisnes Burger Terbaik ini jika anda tak sabar lagi dan mungkin buntu nak majukan bisnes yang anda telah pun mulakan ini!

Saya Nak Dapatkan Panduan Bisnes Burger Sekarang!


 


Post a Comment

Previous Post Next Post